یکشنبه 01 شهريور 1405 - Sun 23 Aug 2026
  • دفن اجساد منافقین در یک مرکز زباله

  • حمله ضدصهیونیستی با سلاح سرد در کرانه باختری / فیلم

  • آغاز پرداخت معوقات بازنشستگان

  • عراقچی: فشار اقتصادی آمریکا شکست خواهد خورد

  • خبر فوری / به تاخیر افتادن واریز کالابرگ برای این خانوارها

  • جانشین محمد عمری در ترکیب پرسپولیس کیست

  • امیر جدیدی و زین‌العابدین با اسکورت به سینما می‌آیند

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • عکس های قدیمی از سپهبد محمد پاکپور

  • جنگ اقتصادی یعنی اذعان به شکست نظامی مقابل ایران

  • فرمانده ارتش پاکستان به تهران می‌آید

  • فلسطین آرمانی زنده و تغییرناپذیر است

  • اینترسپت: موساد در ایران شکست خورد

  • راه‌حل مدیرکل وزارت ارشاد برای حل ناترازی بنزین

  • زمان دقیق بازی امروز استقلال و سپاهان

  • قیمت گوشت قرمز امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • شکستی دیگر در کارنامه مذاکراتی ترامپ و آمریکا + عکس

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱ شهریور

  • خون بیرانوند از خون یک پاکبان رنگین‌تر است؟

  • «مجید آدینه» از تروریست‌های دی ماه اعدام شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 41400
    تاریخ انتشار: 23/آبان/1395 - 13:42
    خبرنگار شهید خبرگزاری صدا و سیما؛

    خبرنگاری که در حین تهیه گزارش به شهادت رسید/اوج کارش زمانی بود که جریان تکفیری گروهک جندالشیطان در جنوب شرق فعال شده بود+فیلم و مداحی

    محسن خزایی خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در سوریه حین تهیه گزارش از منطقه عملیاتی حلب به شهادت رسید.

    خبرنگاری که در حین تهیه گزارش به شهادت رسید/اوج کارش زمانی بود که جریان تکفیری گروهک جندالشیطان در جنوب شرق فعال شده بود+فیلم و مداحی

    شهید محسن خزایی کیست؟

    محسن خزایی 15 آذر  سال 51 در خانواده ای مذهبی که ذاکر اهل بیت بودند به دنیا آمد او در سال 74 به عنوان متصدی صدا  فعالیت خود را در صداو سیما  آغاز کرد و  بخاطر شور و نشاط خاصی که در برنامه های جوان ایجاد می کرد و با جوانان ارتباط زیادی داشت مدیر باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان شد.

    اوج کارش زمانی بود که جریان تکفیری گروهک جندالشیطان در جنوب شرق فعال شده بود. او یکبار از کمین گروهک تکفیری در حادثه تروریستی تاسوکی نجات یافت. شهید محسن خزایی پس از موفقیت در باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان به عنوان مدیر خبر گیلان معرفی شد و پس از فعالیت های تخصصی و حرفه ای خبر، عشق دفاع از حرم  او را به سوریه کشاند او در سوریه بعد از هر گزارش خبری خود، در بین رزمندگان مقاومت مداحی اهل بیت می کرد. وی دارای سه فزرند، دو پسر و یک دختر است.

    گروه خبری خبرگزاری صدا و سیما به همراه سایر رسانه ها برای پوشش آخرین وضع میدان نبرد و پیشروی رزمندگان در منطقه منیان در غرب شهر حلب حضور داشت که تروریست ها با خمپاره این گروه را مورد حمله قرار دادند.شهید خزایی در اثر اصابت ترکش ناشی از انفجار خمپاره به ناحیه سر  به شهادت رسید.

    ظهر 22 فروردین 92 تروریستها با کمین در جاده فرودگاه بین المللی دمشق و شلیک به خودروی خبرنگار شبکه خبر در سوریه ، محسن خزایی را از ناحیه شکم زخمی کردند. در این تیراندازی، خودروی محسن خزایی نیز آسیب دید .

     


    همسر شهید محسن خزایی: شهادت آرزوی همسرم بود

    همسر شهید محسن خزایی گفت: شهادت آرزوی همسرم بود و همیشه می‌گفت برایم دعا کنید شهید شوم. مریم رخشانی با بیان اینکه شهادت آرزوی همسرم بود و همیشه می‌گفتند برایم دعا کنید شهید شوم، اظهار داشت: شهادت افتخار است و چه افتخاری بالاتر از اینکه همسرم فدای حضرت زینب (س) شده است.
     
    وی با بیان اینکه همسرم مداح و ذاکر اهل بیت(ع) بود، اضافه کرد: شهید خزایی دو پسر و یک دختر 3 ساله دارند.

    اوج کارش زمانی بود که جریان تکفیری گروهک جندالشیطان در جنوب شرق فعال شده بود. او یکبار از کمین گروهک تکفیری در حادثه تروریستی تاسوکی نجات یافت؛ شهید محسن خزایی پس از موفقیت در باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان در سال 87 به عنوان مدیر خبر گیلان معرفی شد و پس از فعالیت‌های تخصصی و حرفه‌ای خبر عشق دفاع از حرم او را به سوریه کشاند.او در سوریه بعد از هر گزارش خبری خود در بین رزمندگان مقاومت مداحی می‌کرد.


    اولین تصویر از پیکر پاک شهید محسن خزایی

    در ادامه تصویر یکی از مکالمات شهید خزایی و همکارانش در تهران را مشاهده می کنید.


    آخرین تصاویر ثبت شده از شهید محسن خزایی در سوریه


    رجز خوانی شهید خزایی در جمع رزمندگان مدافع حرم ایرانی

    رجز خوانی شهید خزایی در جمع رزمندگان مدافع حرم در خان طومان برای تروریست ها را در ادامه می بینید:

    منبع : حامیان ولایت


    download

    download

    نظرات بینندگان
    نظرات شما